Informatie

Hoi, wat leuk dat u verder heeft geklikt!

Welkom bij FC De Hattrick’s, een fietsclub exclusief voor sponsoren van FC Groningen opgericht door Roy Boxmeer en Gerard Kemkers. Het doel? 1 keer per maand gezellig 2 uurtjes fietsen met een gemiddelde snelheid van maximaal 29-30 km/h. Kortom, sportief bezig zijn en uw netwerk verbreden.

We vertrekken vanaf verschillende locaties zodat u als sponsor ook de gelegenheid krijgt om uw eigen bedrijf te promoten en een mooie route te bepalen in uw gebied. We vetrekken altijd op een vrijdag om 15.00 uur. Meestal is dit de eerste vrijdag van de maand. Naast de maandelijkse tochten zijn er diverse evenementen waar u aan kunt deelnemen. Zo hebben we verleden jaar o.a. Erbens vechtdaltoer en Haren-Haren samen gefietst.

De kosten? Die zijn € 250,- voor het eerste jaar en daarna € 150,- per jaar.

Inbegrepen:

  • Uw eigen profiel op www.fcdehattricks.nl
  • Deelname aan alle maandelijkse fietstochten
  • Eten en drinken na afloop van iedere tocht
  • Volledig FC Groningen wielertenue (inbegrepen bij het eerste jaar contributie)

Een keer vrijblijvend meefietsen?

Bent u in staat om gedurende 2 uur een gemiddelde snelheid te fietsen van 29 km/h in groepsverband (dit komt neer op zo’n 26-27 km/h alleen) en lijkt het u leuk om op sportieve wijze uw netwerk te verbreden? Meld u dan aan middels onderstaand formulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Een keer meefietsen verplicht u tot helemaal niets maar geeft u wel de gelegenheid er eens aan te proeven. Graag tot ziens!

    © 2022 FC De Hattrick's | Realisatie SiteOnline

    Log in with your credentials

    Forgot your details?